Saftig brownies

Verdens beste brownies? Prøv denne enkle oppskriften på saftige, mørke brownies med kokesjokoade og egg. Lag den i langpanne eller springform. Nesten som konfekt og veldig god med bær og is.
Saftig brownies

Tid

Tidsforbruk Over 60 min

Ingredienser

Tips!

Ekstra godt sammen med jordbær og vaniljeis, alternativt kesam med lime eller vanilje.

Slik gjør du

  1. Sett stekovnen på 170 grader.
  2. Smelt smøret i en kasserolle, sett den til side, og ha i sjokoladebiter. La sjokoladen smelte og rør til du får en jevn og glatt blanding.
  3. Pisk eggeplommer og sukker til eggedosis, og eggehviter stivt for seg selv.
  4. Rør inn sjokoladesmør og mel i eggedosisen. Vend inn eggehvitene tilslutt.
  5. Ha røren i en liten langpanne (34x24 cm) eller i en springform (26 cm). Stek kaken på nederste rille i 35-40 minutter.
  6. Avkjøl kaken når den er ferdig. Skjær den i passende stykker og server den med friske bær og og vaniljeis, eller en klatt kesam med vanilje eller lime.