Pavlova uten melk og gluten

Pavlova uten melk og gluten

Ingredienser

4 stk eggehvite
225 g sukker
1 ts hvitvinseddik
1 ss maizena
1 ts vaniljesukker

Tidsforbruk

20 - 40 min

Vanskelighetsgrad

Middels

Glutenfri og melkefri pavlova! Favorittkaken kan enkelt lages uten melk og gluten ved å velge alternative produkter istedenfor tradisjonell kremfløte.

  1. Bland sukker, maizena og vaniljesukker. Visp eggehvitene stive. Hell i eddiken mens du visper.
  2. Tilsett den tørre blandingen, litt og litt mens du fortsatt visper. Fordel massen på en plate, ca 20 cm i diameter.
  3. Settes inn i ovnen ved 200 grader. Når du har satt den inn senker du temperaturen til 100 grader. Avkjøles før fyllet legges på.
  4. Pynt rikelig med frukt og bær. Velg gjerne bringebær og blåbær som de aller fleste tåler.

Oppskrift fra

Tips

Pynt rikelig med frukt og bær. Velg gjerne bringebær og blåbær som de aller fleste tåler.

Relaterte oppskrifter