Brownies med pistasj og hvit sjokolade

Seige, saftige brownies med pistasjnøtter og søt, hvit sjokolade. Amerikanske brownies er den optimale kaken for dem som er glade i sjokolade. I denne oppskriften får du salt fra nøtter og noe ekstra søtt fra den hvite sjokoladen. Oppskriften er til liten langpanne (ca 20x30 cm.
Brownies med pistasj og hvit sjokolade

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Smelt smøret i en kjele. Dra kjelen av varmen og tilsett den mørke sjokolade. Rør til sjokoladen smelter.
  2. Bland egg og sukker og vend dette inn i sjokoladen. Bland inn resten av ingrediensene, og til slutt 100 g hvit sjokolade.
  3. Ha røren i en smurt liten langpanne (ca 20x30 cm).
  4. Stek kaken på 180 grader i ca. 25-30 minutter. Kaken skal såvidt være gjennomstekt. Avkjøl kaken før servering.