Saftig browniekake

Amerikanske brownies er for mange kongen av sjokoladekake, med sin seige konsistens og intense smak av sjokolade. Dette er en oppskrift på brownie i springform. Server gjerne med friske bær og vaniljekesam, iskrem eller pisket krem.
Saftig browniekake

Tid

Tidsforbruk Over 60 min

Ingredienser

Tips!

Topp browniekaken med pisket krem og friske bær.

Slik gjør du

  1. Sett stekovnen på 170 grader.
  2. Smelt smøret i en kasserolle, sett den til side, og ha i sjokoladebiter. La sjokoladen smelte og rør til du får en jevn og glatt blanding.
  3. Pisk eggeplommer og sukker til eggedosis, og eggehviter stivt for seg selv.
  4. Rør inn sjokoladesmør og mel i eggedosisen. Vend inn eggehvitene tilslutt.
  5. Ha røren i en springform (26 cm). Stek kaken på nederste rille i 35-40 minutter.
  6. Avkjøl kaken når den er ferdig.