Kransekakemakroner

Kransekakemakroner

Ingredienser

1 stk kransekakedeig
1 stk plastpose
peanøttsmør
syltetøy
smeltet sjokolade
1 smøremyk karamell

Tidsforbruk

20 - 40 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Hvis du er glad i tradisjonelle makroner, bør du prøve denne julete vrien på de franske godbitene. Det er enkelt og kan tilpasses etter deres personlige smaker.

  1. Begynn med å lage mandelmakroner. Dette gjøres ved å rulle kransekakemassen til kuler.
  2. Klipp deretter opp en plastpose og bruk den til å «klemme» kulene flate. En lyspære er ypperlig til å klemme, men her kan du også bruke en myk hånd. Dette skal så stekes på 175 grader i 6 min.
  3. Smør på ønsket fyll. Peanøttsmør, syltetøy, sjokolade eller karamell er ypperlig.
  4. Legg to og to kaker sammen til en makron, og legg forsiktig på et fat.