Lakris cookies

Lyst på både lakris og cookies? Prøv denne enkle og smakfulle oppskriften som garantert ikke vil skuffe! Server nystekt med iskrem og lag gjerne litt ekstra som kan oppbevares i en tett boks for senere anledninger.
Lakris cookies

Tid

Tidsforbruk Under 20 min

Ingredienser

Tips!

I denne oppskriften har du valget mellom å bruke flere typer lakris som f.eks. Jacobs Utvalgte lakris kuler eller Panda lakris.

Slik gjør du

  1. Forvarm ovnen til 170 grader på varmluftsfunksjon, og kle to bakebrett med bakepapir. Hakk lakrisen i biter.
  2. Pisk smør og sukker luftig. Ha i egget og pisk litt til. Bland inn alt det tørre og rør godt sammen med en sleiv. Rør inn hakket lakris.
  3. Bruk en teskje og legg små topper med deig, med god avstand fra hverandre, utover bakebrettene.
  4. Stekes midt i ovnen i 8-10 minutter, til de er lysebrune i kantene og fortsatt litt myke i midten.
  5. Avkjøl på bakebrettet i noen minutter før du flytter dem over på rist. Nytes varme eller avkjøles og oppbevares i en tett boks.