Krydderkake i langpanne

Nydelig krydderkake i langpanne med ostekrem, også kalt kanelkake. Kefir gjør kaken ekstra saftig. Ønsker du en mindre kake i springform kan du halvere oppskriften. Oppskriften er uten egg.
Krydderkake i langpanne

Tid

Tidsforbruk Over 60 min

Ingredienser

Tips!

I stedet for ostekrem kan du bruke melis som topping på kaken.

Slik gjør du

  1. Sett ovnen på 180 grader og smør en langpanne.
  2. Ha alt det tørre i en bolle. Smelt smør og bland med kefir. Rør dette inn sammen med de tørre ingrediensene.
  3. Hell røren i en langpanne og stek midt i ovnen ved 180 grader i 30-40 minutter. Stikk en trepinne i midten av kaken, hvis det ikke fester seg noe til pinnen er den ferdig. Avkjøl
  4. Lag ostekrem. Pisk sammen smør og melis. Tilsett vaniljesukker og kremost og pisk raskt sammen. Bred over den avkjølte kaken.