Dessert til kalkun

Dessert til kalkun
En kalkunmiddag er ganske lett middag som tåler en litt kraftigere dessert.

Klassiske juledesserter som multekrem, karamellpudding og riskrem passer godt, men du kan også servere en luftig sjokolademousse eller en fløyelsmyk panna cotta.

Hvis du går for sistnevnte, så kan det være godt å la for eksempel kanel, vanilje og stjerneanis trekke i fløten, slik at du får smak av julens krydder i desserten. 

Stort sett alle dessertene passer fint etter en kalkunmiddag, men her kommer noen av våre beste forslag: 

Brie med stekte pærer og nøttemix 

Nøtter og honning er en uslåelig kombinasjon til god ost og denne retten smaker fantastisk godt som dessert. 

Oppskriften finner du her. 

Crema catalana

Crema catalana er en tradisjonell, spansk dessert som lages av melk, eggeplommer og sukker.
Oppskriften finner du her. 

Panna cotta

Panna cotta er en tradisjonell italiensk dessert laget av fløte og sukker. Her får den gode desserten et hint av deilig kaffe og toppes med stekte plommer.

Oppskriften finner du her. 

Sjokolade panna cotta

Enkel oppskrift på hjemmelaget sjokolade panna cotta med friske bringebær, appelsinsalat, popcorn og hakket sjokolade.

Oppskriften finner du her. 

Crème brûlée

Crème brûlée er en perfekt avslutning på et bedre måltid, og med denne oppskriften kan du imponere stort.

Oppskriften finner du her. 

Slik gjør du