Kjegryte med løk og gulrøtter

Kjekjøtt har en delikat mild smak og egner seg godt til en gryterett. Prøv denne tomatiserte kjegryten med løk og gulrøtter, og server med ris og et godt brød. En marokkansk inspirert kjegryte med mye smak!
Kjegryte med løk og gulrøtter

Tid

Tidsforbruk Over 60 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Brun kjøttet i små porsjoner og ha over i en gryte. Skrell løken. Den kan brukes hel eller deles i to. Gi den en rask bruning og ha over i gryten.
  2. Hell på vann og tilsett finhakket hvitløk, laurbærblad og gulrøtter skåret i skiver. Ha i de hermetiske tomatene, timian, salt og pepper.
  3. Kok opp og la retten småkoke på svak varme til alt er mørt, ca. 1 1/2 - 2 timer.
  4. Sil av bønnene. Ha dem over i gryta og la dem trekke med noen få minutter før servering. Server gryten med godt brød, rundstykker eller ris.