BBQ kyllingwrap med isbergsalat og ris

Deilig og smakfull kyllingwrap med MENYs egen BBQ glaze. Enkelt og litt sunnere måltid som du lett lager på under 20 minutter.
BBQ kyllingwrap med isbergsalat og ris

Tid

Tidsforbruk Under 20 min

Ingredienser

Tips!

Prøv en sunnere variant! Villris og fullkornsris er en kilde til kostfiber.

Slik gjør du

  1. Bak tortillas eller kjøp ferdige som du vender i en varm, tørr panne.
  2. Stek strimlet kyllingkjøtt i en stekepanne og tilsett MENY BBQ glaze mot slutten av stekingen, smak til med salt og pepper.
  3. Kok ris og hold den varm. Finsnitt isbergsalat og vend i yoghurt.
  4. Fordel ris, kylling og salat på de fire lefsene og rull tortillaen hardt sammen til en pølse og server.
Bak tortillas eller kjøp ferdige som du vender i en varm, tørr panne.
Stek strimlet kyllingkjøtt i en stekepanne og tilsett MENY BBQ glaze mot slutten av stekingen, smak til med salt og pepper.
Kok ris og hold den varm. Finsnitt isbergsalat og vend i yoghurt.
Fordel ris, kylling og salat på de fire lefsene og rull tortillaen hardt sammen til en pølse og server.