Honningglaserte kyllingvinger med bønnesalat og blåmuggostdip

Honningglaserte kyllingvinger med bønnesalat og blåmuggostdip

Ingredienser

2 poser kyllingvingemiks
2 ss rapsolje
salt og pepper
4 ss flytende honning
2 pk aspargesbønner
1 økologisk sitron
4 ss olivenolje
4 ss creme fraiche
2 ss blåmuggost

Tidsforbruk

40 - 60 min

Vanskelighetsgrad

Lett

En skikkelig amerikansk klassiker. Honningglaserte kyllingvinger som dyppes i en fyldig dressing av blåmuggost og serveres med bønnesalat. Vi anbefaler deg å bruke Jacobs Utvalgte Lerstang vingemiks til denne retten.

  1. Vend kyllingvingene i rapsolje og krydre med salt og pepper. Ha vingene i en ildfast form og stek dem i ovnen på 200 grader til kyllingvingene er gyllne og gjennomstekte. Dette tar ca 30-40 minutter. Tiden varierer litt etter størrelsen på vingene. Ha honningen over kyllingvingene når det står igjen ca 10 minutter av steketiden.
  2. Kok aspargesbønnene i ca 1 minutt. Hall av vannet og damp bønnene tørre. Vend inn saften og skallet av sitronen, olivenolje, salt og pepper.
  3. Bland creme fraiche med blåmuggost til en jevn dressing.