Kyllingburger med avokado og honningsennep

Kyllingburger med avokado og honningsennep

Ingredienser

1 stk foccacia
2 stk kylling
1 pose spinat
1 stk gul løk
1 ss rapsolje
1 stk avocado
8 stk cherrytomat
honey Mustard
aioli m/persille
salt
pepper

Tidsforbruk

20 - 40 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Supremeburger av kyllingbryst toppet med avokado, tomat og persilleaioli. En sunn, enkel og deilig kyllingsandwich i foccacia.

  1. Grill kyllingbryst 3 minutter på direkte varme på hver side. Flytt kyllingen over på indirekte varme og la ligge til de har en kjernetemperatur på 62 grader. La kjøttet hvile i 5 minutter før fileten deles på skrå.
  2. Varm oljen i en stekepanne og la løken bli blank og myk. Tilsett spinat og la den bli varm. Trekk til side.
  3. Del avokado og tomat i skiver. Skrjær focacciaen i fire og del bitene i to.
  4. Smør Honey Mustard på focacciaen eller burgerbrød. Anrett sautert spinat oppå. Legg på et halvt kyllingbryst. Toppes med pene skiver av avokado og tomater, samt persille Aioli. For den ekstra sultne kan retten toppes med et stekt egg.