Kyllingfilet med soppsaus

En god og kremet oppskrift på kylling og soppsaus som er lett å lage! Server gjerne en brokkolisalat ved siden av.
Kyllingfilet med soppsaus

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Tips!

Prøv en sunnere variant! Villris og fullkornsris er en kilde til kostfiber.

Slik gjør du

  1. En god og kremet kyllingrett som er lett å lage!Varier sopp etter sesong og smak. Prøv rosmarin i sausen
  2. Kok ris etter anvisning på pakken.
  3. Finhakk løk og skjær sopp i skiver.
  4. Fres løk og sopp i olje til en stekepanne. Hell over kraft, crème fraîche og soyasaus. La småkoke i ca. 10 min. Smak til med salt og pepper.
  5. Krydre kyllingfiletene med salt og pepper og stek i olje i en stekepanne, ca. 5-6 min. på hver side. Server med kokt ris og soppsaus.
  6. Godt og enkelt!