Kyllingwok med sitrongress, ingefær og chili

En sunn wok proppfull av gode smaker. Med sprø, lune grønnsaker, chili, lime og koriander blir dette en nydelig middag. Husk å ikke la grønnsakene bli for myke, og server med nudler eller ris, gjerne fullkorn.
Kyllingwok med sitrongress, ingefær og chili
Oppskrift fra MENY-Lauget

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Finn frem og gjør alle ingrediensene klare til wok. Kutt kjøttet i biter, grønnsakene i tynne strimler, finkutt hvitløk, ingefær og chili og riv sitrongress.
  2. Ha i oljen, så kjøttet. La bitene få stekeskorpe på begge sider før du tilsetter løk og gulrot. Rør godt rundt og la frese på høy varme.
  3. Ha i chili, ingefær, hvitløk og sitrongress. Stek videre.
  4. Dryss over sukker og tilsett fiskesaus og limejuice. Ha deretter i sukkerertene og la alt surre i 1 minutt.
  5. Dryss over grovhakket koriander før servering.
  6. Server gjerne woken med ris eller nudler.