Thai kyllingwrap med peanøtt og sesam hjertesalat

Thai kyllingwrap med peanøtt og sesam hjertesalat

Ingredienser

Thai kyllingwrap med peanøtt og sesam hjertesalat

4 stk mais- eller hvetetortillas (20-24cm i diameter). Se egen oppskrft eller kjøp ferdige.
400 g strimlet kyllingfilet
1 dl thai glaze (Flying Culinary Cirkus)
1 porsjon koriander- og løksalsa (se egen oppskrift)
4 ss peanøtter
2 stk hjertesalat
2 ss sesamolje
1 ss sesamfrø
1 stk lime, juicen av

Tidsforbruk

40 - 60 min

Vanskelighetsgrad

Middels

Oppskrift på wraps med kylling Thaistyle! Prøvf Thai kyllingwrap med peanøtt og sesam hjertesalat.

  1. Bak tortillas eller kjøp ferdige som du vender i en varm, tørr panne.
  2. Del hjertesalaten i fire på langs og dryss over litt salt og pepper, sesamolje, sesamfrø og limejuice på hver del.
  3. Stek strimlet kyllingkjøtt i en stekepanne og tilsett thai glaze på slutten av stekingen, smak til med salt og pepper.
  4. Legg de fire tortillaene utover et bord og fordel kjøttet og peanøttene på midten. Legg to kvarte hjertesalater oppå, og så en stripe med løk og koriandersalsa på hver. Rull tortillaen hardt sammen til en pølse og server.