Hot kyllingsuppe med eple og gulrot

Er du glad i krydder kan denne suppen anbefales. Her får du en varmende kyllingsuppe med chili, garam masala,eple, gulrot og fløte.
Hot kyllingsuppe med eple og gulrot
Oppskrift fra Grete Roede

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Del kyllingfiletene i to. Skrell gulrøttene. Kutt gulrøtter, eple og løk i terninger. Finhakk chili og kutt vårløk i tynne skiver.
  2. Smelt margarin i en kjele. Stek gulrot, eple, løk, chili og garam masalakrydder til grønnsakene er blanke.
  3. Tilsett hakkede tomater, vann og buljongterninger i kjelen. Gi det hele et oppkok og la det deretter småkoke videre i 10 minutter. Tilsett matfløte/matyoghurt og smak til suppen med garam masala, sukker, salt og pepper.
  4. Stek kyllingbitene i 2–3 minutter i en stekepanne, og krydre dem med salt og pepper. Tilsett kyllingbitene i suppen før servering.
  5. Server suppen med hakket persille eller vårløk over og eventuelt grove bagetter ved siden av.