Kyllingburger med kyllingfilet og rømmedressing

Kyllingburger med skivet kyllingfilet er både sunt og godt. Dette er en real kyllingburger med rødløk, frisk rømmedressing og sprø salat. Server gjerne med reddiker i båter og ketsjup i en skål. Enkel og god sommermat!
Kyllingburger med kyllingfilet og rømmedressing

Tid

Tidsforbruk Under 20 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Varm opp stekepannen med litt smør eller olje. Legg kyllingfileten i pannen og la den gjennomstekes.
  2. I mellomtiden skreller du en rødløk og kutter den i tynne ringer. Riv opp noen blader med crispisalat.
  3. Del en sitron i to og finhakk gressløk, rør inn litt sitronsaft og gressløk i en boks med rømme – og så har du en god rømmedressing.
  4. Del hamburgerbrødet i to, legg et salatblad i bunn og smør deretter rømmedressing på salaten.
  5. Legg på kyllingen og noen løkringer. Til slutt legger du burgerbrødet på toppen. Voilà – og du har en deilig kyllingburger! Vel bekomme!