Jacobs Utvalgte kyllinglår i form

Jacobs Utvalgte kyllinglår i form

Ingredienser

4 store Jacobs Utvalgte kyllinglår
18 små poteter
24 små løk
2 ss spansk paprikapulver "de la vera"
2 kvister rosmarin
1 sitron i skiver
hvitløk
salt og pepper
smør

Tidsforbruk

Over 60 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Prøv en spansk vri på kyllinglårene. Server Jacobs Utvalgte kyllinglår sammen med poteter, løk og krydder og du har en god middag.

  1. Del kyllinglårene i leddet og krydre med salt og pepper. Brun dem i smør i en stekepanne på høy temperatur til skinnet er gyllent.
  2. Skrell og knus eller grovhakk hvitløk og bland med småløk uten skall, skrelte småpoteter, olivenolje, spansk paprikapulver “de la vera”, rosmarin, salt, pepper og sitronskiver.
  3. Legg kyllinglårene, grønnsakene og potetene i formen og bak dem i ca 45 minutter på 180 grader med varmluftsfunksjon. For å vær helt sikker på at kylinglårene er ferdigstekt, så kan du sjekke kjernetemperaturen med et digitalt steketermometer. Kyllinglårene er ferdigstekt når de har en kjernetemperatur på 65 grader.