Marinerte kyllinglår med maiskolber og bakt potet

Marinerte kyllinglår med maiskolber og bakt potet

Ingredienser

Marinerte kyllinglår med maiskolber og bakt potet

4 stk marinerte kyllinglår
4 stk poteter
110 g smør
3 ss finhakket persille
4 stk maiskolber

Tidsforbruk

20 - 40 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Grillede maiskolber er kjempegodt, og sammen med kyllinglår er dette en populær rett hos barna. Bruk gjerne ferske maiskolber. De kan grilles i skallet, men trenger noe lenger tid på grillen.

  1. Grillede maiskolber er kjempegodt, og sammen med kyllinglår er dette en populær rett hos barna. Bruk gjerne ferske maiskolber. De kan grilles i skallet, men trenger noe lenger tid på grillen.
  2. Kok potetene i ca. 10-15 min, pakk dem i aluminiumsfolie og bak dem møre på grillen, eller i ovnen på 225 °C. Grill eller stek kyllinglårene i ca. 10-12 min. på hver side.
  3. Pakk maiskolber og smør (ca 2 ss) i aluminiumsfolie og grill eller stek dem i ca. i 10 min. Finhakk persille og rør sammen med smør (100 gram).
  4. Server kyllinglårene med maiskolber og bakt potet med persillesmør.
  5. Godt og enkelt!