Marinerte kyllinglår med maiskolber og bakt potet

Grillede maiskolber er kjempegodt, og sammen med kyllinglår er dette en populær rett hos barna. Bruk gjerne ferske maiskolber. De kan grilles i skallet, men trenger noe lenger tid på grillen.
Marinerte kyllinglår med maiskolber og bakt potet

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Grillede maiskolber er kjempegodt, og sammen med kyllinglår er dette en populær rett hos barna. Bruk gjerne ferske maiskolber. De kan grilles i skallet, men trenger noe lenger tid på grillen.
  2. Kok potetene i ca. 10-15 min, pakk dem i aluminiumsfolie og bak dem møre på grillen, eller i ovnen på 225 °C. Grill eller stek kyllinglårene i ca. 10-12 min. på hver side.
  3. Pakk maiskolber og smør (ca 2 ss) i aluminiumsfolie og grill eller stek dem i ca. i 10 min. Finhakk persille og rør sammen med smør (100 gram).
  4. Server kyllinglårene med maiskolber og bakt potet med persillesmør.
  5. Godt og enkelt!