Kyllingvinger med trøffelmajones og søtpotetfries

Kyllingvinger med trøffelmajones og søtpotetfries

Ingredienser

1 kg marinerte kyllingvinger
1 boks trøffelmajones
2 søtpoteter
5 dl vegetabilsk olje til fritering
flaksalt
1 pose god potetchips

Tidsforbruk

20 - 40 min

Vanskelighetsgrad

Lett

En deilig snack for deg som er litt sulten. Bruk gjerne vår Jacobs Utvalgte vingemiks av Lerstang kylling og Jacobs Utvalgte trøffelmajones.

  1. Stek kyllingvingene etter anvisning på pakken.
  2. Del søtpotet i tynne, avlange biter. Varm opp oljen i en dyp kasserolle og friter potetbitene til de er gylne. Ta dem opp med en hullsleiv og la dem renne av på kjøkkenpapir.
  3. Dryss med flaksalt og server til kyllingvingene med trøffelmajones, søtpotetfries og chips.