Resteform med brokkoli og blomkål

Har du rester til overs? Da er denne oppskriften for perfekt deg, uansett om du har kjøtt eller fisk igjen.
Resteform med brokkoli og blomkål

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Tips!

Kjøttet kan også erstattes av fisk, for eksempel laks.

Slik gjør du

  1. Sett ovn på 180°C. Del kjøtt i biter, del opp brokkoli og blomkål i små buketter, kok møre i lettsaltet vann. Lag en hvit saus, fres løken myk i smør.
  2. Ha på mel og spe med melk, rør godt så sausen blir fri for melklumper. Kok i 10 min. rør av og til. Ha i litt revet ost. Smak til med salt og pepper.
  3. Legg grønnsaker og kjøtt i en ildfast form, hell over sausen og topp med revet ost etter ønske. Stek i ca. 15-20 min., toppen skal være gylden og fin. Server med godt brød.