Saftig kyllingbryst med chorizo og Chaumes ost

Saftig kyllingbryst med chorizo og Chaumes ost

Ingredienser

2 stk kyllingbryst
150 g Chaumes ost
150 g speket chorizo, i små terninger
4 skiver Apple Wood Smoked bacon fra jæren Smak
1 ss smør
1 stk løk
1 stk hvitløksfedd
2 ss rapsolje
0,5 stk squash i terninger
0,5 stk aubergine i terninger
0,5 stk rød chili, finhakket
1 boks hakkede tomater
600 g perlepoteter
2 ss olivenolje
4 ss finhakkede, friske urter
salt
pepper

Tidsforbruk

40 - 60 min

Saftig kyllingbryst fylt med Chaumes ost og chorizo, surret i Apple Wood Smoked bacon fra Jæren Smak. Servert med ratatouille og urtebakte perlepoteter.er.

  1. Snitt en lomme på langs i kyllingbrystene og fyll med Chaumes og chorizo. Pakk kyllingbrystene inn i bacon og krydre med sort pepper. Brun kyllingbrystene i smør til de er gyldne rundt hele. Stek dem ferdige i ovnen på 180 grader til de har en kjernetemperatur på 62 grader.
  2. Fres løk og hvitløk i olje til løken er myk. Ha i squash, aubergine og chili. La frese i 5 minutter. Ha i hakkede tomater og la koke i 10 minutter. Smak til med salt og pepper.
  3. Vend potetene i i olivenolje, urter, salt og pepper. Stek i ovnen på 180 grader til de er helt møre. Dette tar ca 30 minutter.
  4. Server gjerne kyllingbrystene med en grønn salat og friske urter.