Sørstatmarinert kylling med søtpotet og maiskolber

En klassisk Amerikansk Thanksgiving-rett! Helstekt sørstat marinert kylling, med søtpoteter som fries og mailskolber. Perfekt grillmat, men kan også lages enkelt inne i ovnen.
Sørstatmarinert kylling med søtpotet og maiskolber

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Smaksrik kyllingrett inspirert av det kreolske kjøkken. Varier med andre grønnsaker etter smak.
  2. Tørk kyllingen, klipp den langs ryggbenet og brett den ut. Gni kyllingen inn med olivenolje og krydder, og legg den på et stekebrett.
  3. Del maiskolber i biter og søtpoteter i båter og fordel dem rundt kyllingen.
  4. Smak til med salt og pepper og stek kyllingpannen i ovnen på 180 grader til den når en kjernetemperatur på 68 grader. Dette tar ca 45-60 minutter. La så kyllingen stå å hvilke i 10 minutter før du serverer den.