Kylling i form med urter, tomat og fløte

Smakfull oppskrift på parmesanbakt kyllinglår og kyllingfilet i ovn. Med mild og rund smak av tomat, fløte og parmesan, er dette noe for både store og små. Du kan gjerne bruke ren kyllingfilet selv om denne oppskriften har lår og bryst med skinn og ben.
Kylling i form med urter, tomat og fløte

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Salte og pepre kyllingstykkene og legg dem i en ildfast form. Skjær purren i skiver og tomaten i terninger. Fordel dem rundt kyllingen i formen.
  2. Bland fløten med finhakkede urter, parmesan, hvitløk, litt salt og grovkvernet pepper. Hell fløteblandingen over kylling og grønnsaker, og riv gjerne litt ekstra parmesan over til slutt.
  3. Bak kyllingen i ovnen på 200 grader i 30 minutter.
  4. Server med enten ris, pasta, kokte eller moste poteter. Grønn salat er alltid godt ved siden av!