Kyllingfilet fylt med manchego surret i spekeskinke

Denne oppskriften på saftig kylling fylt med manchego ost og surret i spekeskinke er en garantert vinner på middagsbordet. Sammen med ovnsbakte cherrytomater og søtpotetmos blir dette et festmåltid som enkelt også kan lages på en helt vanlig hverdag hvor du har lyst på noe ekstra godt til middag.
Kyllingfilet fylt med manchego surret i spekeskinke

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Tips!

I denne oppskriften kan du også bruke Lerstang kyllingbryst som er en kvalitetskylling som vil gi et ekstra mørt og saftig resultat.

Slik gjør du

  1. Skjær et snitt i kyllingfiletene slik at du kan fylle dem med revet manchego og basilikum. Brett sammen og rull kyllingen i spekeskinke.
  2. Brun kyllingen i smør til de er gylne rundt hele. Stek videre i ovnen på 180 grader til de har en kjernetemperatur på 68 grader. Ha cherrytomatene i ovnen sammen med kyllingbrystene de siste 5 minuttene. La kyllingen hvile i 5 minutter før servering.
  3. Varm potetmosen etter anvisningen på pakken. Dryss gjerne over parmesanost.