Lammekjøttboller med bulgursalat og yoghurtsaus

Lammekjøttboller med bulgursalat og yoghurtsaus

Ingredienser

2 skive loff
4 ss melk
400 g malt lammekjøtt
150 g cottage cheese
1 stk rødløk
1 båt hvitløk
1 stk egg
1 ts salt
1 krm pepper
2 ss bladpersille
1 ts garam masala
2 ss smør

Tidsforbruk

20 - 40 min

Vanskelighetsgrad

Saftige kjøttboller er alltid noe som faller i smak både hos liten og stor. De kan serveres kald eller varm. Tilbehøret gir retten en spennende smaksopplevelse.

  1. Kutt loffskivene i terninger og ha de i melken. La det trekke i et par minutter. Ha alle ingrediensene i en foodprosessor og kjør til alt er godt blandet. Form massen til små kjøttboller. Varm smør i en stekepanne og stek bollene på middels varme i ca 10 minutter.

Oppskrift fra