Lammekoteletter med tzatzikirisotto

Lammekoteletter med tzatzikirisotto

Ingredienser

Lam

8 stk lammekoteletter
1 ts salt
1 ts pepper
2 ss margarin

Tzatzikirisotto

5 dl arborioris (risottoris)
1 l vann
0,5 stk slangeagurk
4 dl yoghurt naturell
2 båt hvitløk
1 ts salt

Tidsforbruk

Under 20 min

Vanskelighetsgrad

Det beste fra to matnasjoner! Italia møter Hellas i denne spennende blandingen.

  1. Kok ris etter anvisning på pakken, ca. 20 minutter.
  2. Riv agurken grovt. Press ut litt vann og rør den inn i risen, sammen med yoghurt og hvitløk. Smak til med salt
  3. Krydre lammekotelettene med salt og pepper. Bruk stek varme og brun dem raskt på begge sider i en panne med olje. Etterstek på svakere varme i 2-3 minutter.
  4. Server gjerne med en frisk salat.

Oppskrift fra