Pinnekjøtt i tomatsaus

Pinnekjøtt i tomatsaus

Ingredienser

1 kg kokt pinnekjøtt

Tomatsaus

1 stk sjalottløk
1 båt hvitløk
1 ss olivenolje
3 bokser hermetiske, hakkede tomater
2 ss sukker
2 ss hakket, frisk basilikum

Tidsforbruk

20 - 40 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Har du rester igjen av pinnekjøttet etter julemiddagen? Lag tapas av restene og be naboer, venner eller famile på juletapas. Dette er en god oppskrift for å anvende resten av pinnekjøttet.

  1. Finhakk løk og hvitløk og fres det i olivenolje et par minutter.
  2. Tilsett tomater og olje og la det småkoke i 3-4 minutter. Smak til med sukker.
  3. Legg pinnekjøttet i sausen, og la det småkoke i 15-20 minutter.
  4. Serveres som en av flere tapasretter.

Oppskrift fra