Finn oppskrifter

Finn oppskrifter

Gresk lammepølse med frisk tomat- og løksalsa

Gresk lammepølse med frisk tomat- og løksalsa

Ingredienser

8 stk greske lammepølser
16 stk cherrytomater
16 stk sorte oliven uten sten, grovhakket
4 stk sjalottløk, finhakket
2 ss friske urter, finhakket
salt
pepper
Kjøp i MENY Nettbutikk

Tidsforbruk

Under 20 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Enkel oppskrift på gresk lammepølse med soltørket tomat og fetaost. Greske smaker kombinert med norsk lam. Servert med frisk tomat- og løksalsa med oliven og basilikum. Bruk gjerne Jacobs Utvalgte lammepølse i denne retten.

  1. Del tomatene i 4 og bland med løk, urter, salt og pepper.
  2. Grill lammepølsene til de er gyldne og gjennomvarme. Servér.