Gresk lammepølse med feta og syltet rødløk

MENY-laugets greske lammepølse er en saftig pølse, laget av Jæren Smak-lam. Den har en mild og god lammesmak, og er fylt med rause biter av soltørket tomat, oliven og biter av Valdres “beta”, en fetaost fra Valdresmeieriet. Prøv den med fetaost, syltet agurk og rødløkskompott.
Gresk lammepølse med feta og syltet rødløk

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Tips!

Om du ikke har tid til å lage rødløkskompott/syltet rødløk kan du kjøpe ferdig hos MENY.

Slik gjør du

  1. Rødløkskompott: Stek tynne ringer av rødløk i smør til den mykner. Strø over sukker og rør til det smelter. Tilsett eddik og kok det hele inn til du har en kompott.
  2. Grill pølsene og legg brioche pølsebrød på grillen de siste minuttene.
  3. Fyll Brioche pølsebrød med rødløkskompott, syltet agurk, lammepølse, smuldret fetaost og Sinner of Saints Berry bbq saus.