Lam i curry

Lammekjøtt gjør seg veldig godt i gryte med kokosmelk, curry, hvitløk og urter. Server denne varmende gryten med brød og ris.
Lam i curry

Tid

Tidsforbruk Over 60 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Stek lammekjøttet i en kjele. Hell over hvitvin og reduser til du har halvparten igjen.
  2. Tilsett kraft, laurbærblader og pepperkorn. Hvis du bruker buljong må denne løses opp i vann først. La det trekke til kjøttet løsner fra benet. Sil kraften over i en annen kjele. Pill kjøttet av benet.
  3. Kutt løk i skiver og finhakk hvitløk. Stek det raskt i en kjele og tilsett currypaste. Ha så i kjøttet. La det simre, og tilsett så kokosmelk og kraften. La det trekke til sausen har blitt tykk. Sausen kan også jevnes med maizena.
  4. Tilsett resten av grønnsakene 10 minutter før servering.
  5. Smak til med salt, pepper og sitron. Hvis du ønsker en mildere smak så tilsetter du yoghurt naturell.
  6. Dryss hakket koriander på toppen og server med brød og ris.