Lefserull med fenalår

Lefserull er enkelt å tilberede og et godt valg når du skal servere småretter eller tapas til mange. I denne oppskriften har vi brukt fenalår, Snøfrisk skogsopp og spinat, som gir lefsene en norsk smak!
Lefserull med fenalår

Tid

Tidsforbruk Under 20 min

Ingredienser

Tips!

Du kan gjerne lage lefsene noen timer i forveien, men da bør du singelpakke lefsene i plastfolie og legge dem i kjøleskapet. Skjær opp lefsene like før servering.

Slik gjør du

  1. Smør lefsene med snøfrisk. Legg på skivet fenalår og topp med spinat.
  2. Rull de fylte lefsene sammen stramt og skjær i fingertykke skiver på skrå.
  3. Du kan gjerne lage lefsene noen timer i forveien, men da bør du singelpakke lefsene i plastfolie og legge dem i kjøleskapet. Skjær opp lefsene like før servering.