Fylte pannekaker med ost og skinke

Fylte pannekaker er perfekt til lørdagskosen, så vel som på mer hektiske hverdager. Denne oppskriften på pannekaker med ost og skinke er perfekt matpakke for folk i farta!
Fylte pannekaker med ost og skinke

Tid

Tidsforbruk Under 20 min

Ingredienser

Tips!

Har du pannekaker igjen fra middagen i går? Fyll dem med noe godt og du får en spennende lunsj.

Slik gjør du

  1. Ha de tørre ingrediensene i en bolle. Visp sammen melk og egg, og bland det gradvis inn i de tørre ingrediensene til røren er glatt og uten klumper. Bland i smeltet smør. Dekk til røren, og la den stå og svelle i ca 30 minutter.
  2. Varm en teflonpanne på middels varme og smelt litt smør. Hell i så mye røre at den så vidt dekker bunnen. Drei pannen så røren blir jevnt fordelt over hele bunnen. Snu pannekaken med en stekespade når den har stivnet på overflaten. Pannekaken skal være gulbrun på begge sider.
  3. Brett pannekaken i fire. Server pannekaken med fyll. Kjempegodt!