Pannekakerøre

Klassisk, god oppskrift på pannekakerøre. Pannekaker er enkelt og godt, og passer både til lunsj, middag, dessert eller hva med frokostpannekaker? Server med noe søtt som lønnesirup eller syltetøy, eller salt som ost og skinke. Oppskriften gir ca 3 pannekaker per person.
Pannekakerøre

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Tips!

Sett frem forskjellige typer fyll og la alle velge sin egen søte eller salte variant til middag.

Slik gjør du

  1. Begynn med å blande salt og mel, og ca. halvparten av melken. Visp sammen til røren er klumpfri.
  2. Rør inn eggene og tilsett resten av melken. La røren svelle/hvile i ca. 30 minutter for best resultat.
  3. Smelt litt smør i en varm stekepanne.Bruk en øse til å helle i røre til den nesten dekker hele bunnen. Stek pannekaken på middels sterk varme i 1–2 minutter, eller til røren har stivnet på oversiden. Vend pannekaken og stek omtrent like lenge på den andre siden.