Pasta med laks

Pasta med laks

Ingredienser

600 gram laksefilet
4 porsjoner pasta
3 dl matfløte
2 dl parmesanost
2 ss basilikum
1 ts salt

Tidsforbruk

20 - 40 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Pasta og laks er to gode venner, og sammen med ostesaus blir retten ekstra smakfull. Om du ønsker kan du servere den med grønnsaker eller brød ved siden av.

  1. 1. Kok pasta etter anvisning på pakken.
  2. 2. Skjær laks i terninger på ca. 2 cm og krydre med litt salt.
  3. 3. Ha matfløte i en kasserolle og gi den et oppkok.
  4. 4. Ha i revet parmesan og rør godt om.
  5. 5. Vend lakseterningene i sausen så de er dekket og legg på lokk.
  6. 6. Ta kasserollen vekk fra varmen og la laksen stå og trekke i ca. 2 minutter.
  7. 7. Strimle basilikum og rør inn ved servering.
  8. 8. Server pasta med laks og saus over, og gjerne med kokte grønnsaker til.

Oppskrift fra

Tips

I stedet for parmesan kan du prøve med vanlig ost, noen spiseskjeer pesto eller en mindre mengde blåmuggost.

Relaterte oppskrifter