Pasta Bolognese vegetar

Pasta Bolognese er en elsket middagsrett. I denne oppskriften bytter vi ut kjøttdeig med vegetardeig, for et kjøttfritt alternativ. Fersk pasta er ekstra godt.
Pasta Bolognese vegetar

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Tips!

Smaksett gjerne med litt rødvin.

Slik gjør du

  1. Finhakk løk og hvitløk. Skrell og kutt gulrot og sellerirot i terninger.
  2. Varm oljen i en kjele og fres løk, hvitløk og til slutt VegMe formbar vegodeig. Tilsett gulrøtter og sellerirot og fres i noen minutter. Rør så inn hakkede tomater, laurbærblad, ev. rødvin, sukker, rosmarin og oregano. La småkoke under lokk i 15 minutter. Smak til med salt og sort pepper og ev. chili om du vil ha det litt ekstra hot.
  3. Kok pastaen som anvist, og vend sammen med sausen før servering. Dekorer med cherrytomater og ferske basilikumblader.