Pinne-Oumph! med kålrabistappe og mandelpoteter

Pinne-Oumph! med kålrabistappe og mandelpoteter

Ingredienser

1 pose Oumph The Filet
1 kålrot
2 gulrøtter
6 mandelpoteter
1 stk grønnsaksbuljong
1 pk rødkål
frisk persille
100 g ekte smør
laubærblad
grillspyd

Tidsforbruk

20 - 40 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Dette er den perfekte middagen for deg som liker tilbehøret til pinnekjøtt, men ønsker en kjøttfri middag. Denne retten er et godt vegetaralternativ til pinnekjøtt.

  1. Kutt kålrot og gulrot i middels store biter, og skrell potetene. Ha potetene i en kjele, sammen med litt salt, og la dem koke i ca 25 minutter (eller etter anvisning på pakken). Ha kålrot og gulrot i en annen kjele og la det koke i ca 20 minutter. Sjekk med en kniv om de er myke.
  2. Tre passe store biter av Oumph! på grillspydene, og stek dem sammen med olje, salt, pepper, smør, laurbærblad og smuldret grønnsaksbuljong, på middels varme i ca. 10 minutter.
  3. Smelt smør sammen med finhakket persille, salt og pepper, så har du smørsausen klar.
  4. Når kålroten og gulrøttene er ferdig kokt, heller du av vannet og tilsetter smør, fløte og en potet. Hell også over kraften fra stekepannen og mos til stappe.
  5. Server!