Vegetarburger med grillet mais, sopp og tortillachips

Enten du er vegetarianer eller bare har lyst på et kjempegodt kjøttfritt alternativ til hamburgeren er dette en burger som må prøves. Denne vegetarburgeren med grillet mais, sopp, tortillachips, spicy salsa og ostesaus er så full av deilige smaker at selv en kjøttelsker ville blitt imponert.
Vegetarburger med grillet mais, sopp og tortillachips

Tid

Tidsforbruk Under 20 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Grillet mais: Ha litt olje, salt og pepper på maiskolbene. Grill maisen på høy varme til den har litt grillmerker rundt hele. Kutt av maiskolben så du får noen plater med mais.
  2. Portobello sopp: Kutt skiver av soppen på ca. 1 cm. Grill eller stek soppen og pensle med smør underveis. Ha på litt salt og pepper og grill/stek til den er gyllen.
  3. Stek eller grill vegetarburgerene til de er gjennomvarme. Start med bunnen av burgerbrødet og ha på garlic pepper cheese sause, legg på en burger, et par skiver sopp, noen plater mais og ha over noen blue corn tortilla chips og topp med taco tropical ghost salsa.