Vegetar bowl

Vegetarisk bowl med VegMe pulled marinert, syltet rødløk, nudler, wasabisaus og massevis av fargerike, gode frukt og grønnsaker. En sunn og lett lunsj eller middag.
Vegetar bowl

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Skrell løken og skjær den i tynne ringer. Legg i den en skål og press over limesaft, olivenolje og strø over havsalt. Bland og la det marinere i ca. 5 minutter.
  2. Kok nudlene som anvist på pakningen. Drypp over litt sesamolje og soyasaus.
  3. Rør sammen VegMe aioli, wasabi paste og sesamfrø.
  4. Finhakk chili og stek den med VegMe Pulled Marinert i olje i en stekepanne i ca. 5 minutter.
  5. Legg nudelsalaten i bunnen av en skål. Legg på VegMe Pulled Marinert og topp med fint skårne frukt og grønnsaker, syltet rødløk, koriander og sesamfrø. Press over litt limesaft.