Grillspyd med kamskjell og kongereker

Grillspyd med kamskjell og kongereker

Ingredienser

16 stk kamskjell
16 stk rå kongereker
4 ss urtesmørmarinade
1 stk appelsin
1 stk grapefrukt
1 stk lime
1 stk sitron
2 ss olivenolje

Tidsforbruk

20 - 40 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Oppskrift på grillspyd med kamskjell- og kongereker. Marinert i urtesmør, servert med syrlig sitrussalat og persilleaioli. Med høy varme og kort tid, blir disse grillspydene til en rask, smakfull forrett.

  1. Tre kamskjell og kongereker på grillspyd og vend i urtesmørmarinade. La dem gjerne ligge kjølig for å marinere seg ca 30 min før de stekes.
  2. Skjær filetene av sitrusfruktene og press resten av saften ut av fruktene. Bland med olivenolje.
  3. Stek eller grill spydene på høy varme i ca 2 minutter på hver side til de er gyllne og gjennomstekte.