Krabbekaker med smak av Thailand

Disse krabbekakene har masse god og balansert smak fra den grønne currypasten. Limeblader, koriander, galangal, sitrongress og hvitløk er alle sammen tilstede og gir umiddelbar reisefeber. En god oppskrift på krabbe!
Krabbekaker med smak av Thailand

Tid

Tidsforbruk Under 20 min

Ingredienser

Tips!

Server gjerne med en sunn grønnkålsalat til.

Slik gjør du

  1. Ha kjøttet (både det mørke og lyse) fra krabbeskjellene i en bolle. Bland godt sammen med grønn currypaste, maizena, vårløk og frisk koriander. Smak til med salt og pepper.
  2. Fukt hendene med kaldt vann og form flate kaker av krabberøren med en skje.
  3. Stek de ferdigformede kakene 2-3 minutter på hver side i en smaksnøytral olje, på middels varme.
  4. Servér som snack eller forrett med et dryss frisk koriander, limebåter til å skvise over og en sweet chili saus.