Skalldyrwok med ingefær og soyasaus

Skalldyrwok med ingefær og soyasaus

Ingredienser

500 g scampi
50 g pak choy
1 stk gulrot
1 stk grønn paprika
1 stk rød paprika
100 g brokkoli
100 g blomkål
100 g sukkererter
50 g stilkselleri (stangselleri)
100 g frisk babymais
200 g nudler
2 ss sesamolje
2 ss frisk ingefær
4 ss søt soyasaus (kecap manis)
1 stk lime
2 ss frisk dill

Tidsforbruk

Under 20 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Å tilberede grønnsaker i wok er både raskt, sunt og billig. Putt i det du liker best, og tilsett gjerne litt fisk, skalldyr eller kjøtt, Med nudler, ris eller pasta til blir dette et herlig måltid.

  1. Skjær grønnsakene i pene, like store biter og wok de i oljen sammen med nudler og skalldyr. Krydre med revet ingefær, presset hvitløk og soyasaus.
  2. Bland til slutt inn frisk, hakket dill og legg limebåtene på toppen.
  3. Server umiddelbart.

Oppskrift fra