Fajitas med smeltet cheddarsaus, paprika og løk

Fajitas med smeltet cheddarsaus, paprika og løk

Ingredienser

8 stk mais- eller hvetetortillas
500 g svinekjøtt
4 ss Chilimania glaze
1 stk rød paprika
2 stk løk
1 porsjon smeltet cheddarsaus
1 porsjon guacamole

Tidsforbruk

20 - 40 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Tex-mex fajita med svinekjøtt

  1. Bak små tortillas eller stikk ut fra ferdige som du deretter vender i en varm, tørr panne. Hold dem varme i aluminiumsfolie. Til fajitas serveres tortillaene alltid ved siden av, slik at gjesten selv forsyner seg av kjøtt.
  2. Stek kjøttet litt i en panne sammen med matolje, grovhakket paprika og løk. Vend inn halvparten av chilimania glazen og bak ferdig i ovnen på 200 grader i 10 min. Ta ut av ovnen og vend inn resten av glazen. Server kjøttblandingen rett fra pannen på bordet.
  3. Guacamole serveres sammen med den smeltede cheddarsausen i skåler på bordet sammen med tortillas og kjøttet.

Oppskrift fra