Grillet chorizopølse med kremet maisstuing

Oppskrift på grillet chorizo servert med kremet maisstuing, revet cheddar, salsa og frisk salat. Her får du alt på en gang – en vinner! Vi anbefaler Jacobs Utvalgte chorizopølse.
Grillet chorizopølse med kremet maisstuing

Tid

Tidsforbruk 40 - 60 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Skjær maiskornene av maiskolben og fres dem sammen med løken i smøret. La frese i 2-3 minutter. Ha i fløten og kok opp. Rør ut maizenna i litt kaldt vann og rør inn i maisblandingen. Bruk litt mer maizenna hvis du vil ha den kremede maisen enda tykkere. Smak til med salt og pepper.
  2. Grill pølsene til de er gyldne og gjennomvarme.
  3. Server de grillede pølsene med kremet mais, revet cheddarost, tacosalsa og grønn salat vendt i olivenolje, sitronsaft, salt og pepper.