Grillet chorizopølse med kremet maisstuing

Grillet chorizopølse med kremet maisstuing

Ingredienser

2 stk maiskolber
2 stk sjalottløk
1 ss smør
2 dl kremfløte
1 ss maizenna
salt
pepper
8 stk chorizopølser
100 g cheddarost, revet
4 ss tacosalsa
frisk grønn salat
1 ss olivenolje
0,5 ss sitronsaft
Kjøp i MENY Nettbutikk

Tidsforbruk

40 - 60 min

Oppskrift på grillet chorizo servert med kremet maisstuing, revet cheddar, salsa og frisk salat. Her får du alt på en gang – en vinner! Vi anbefaler Jacobs Utvalgte chorizopølse.

  1. Skjær maiskornene av maiskolben og fres dem sammen med løken i smøret. La frese i 2-3 minutter. Ha i fløten og kok opp. Rør ut maizenna i litt kaldt vann og rør inn i maisblandingen. Bruk litt mer maizenna hvis du vil ha den kremede maisen enda tykkere. Smak til med salt og pepper.
  2. Grill pølsene til de er gyldne og gjennomvarme.
  3. Server de grillede pølsene med kremet mais, revet cheddarost, tacosalsa og grønn salat vendt i olivenolje, sitronsaft, salt og pepper.