Grillet flintstek og barbecuebønner i tacotubs

En flintstek er både saftig og mør, og kan smaksettes på mange ulike måter. Server den grillet og skivet sammen med smakfulle barbecuebønner, i sprø tacotubs med salat, rømme, avokado og cheddar. Taco slik det burde være!
Grillet flintstek og barbecuebønner i tacotubs

Tid

Tidsforbruk 40 - 60 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Hvis flintsteken er naturell, kan du gjerne marinere den i din favorittmarinade natten over. Du kan også gi den et strøk med en god glaze både før, under og etter grilling.
  2. Snitt svoren på flintsteken, så den ikke vrir seg under grilling. Grill den på direkte varme i 2 minutter på hver side, og legg så på indirekte varme hvor den får steke ferdig. Det tar ca. 15 minutter, og du bør snu kjøttet flere ganger underveis i grillingen. La kjøttet hvile før du skjærer det i strimler.
  3. Fres løk og hvitløk i olivenolje til løken er blank og myk. Tilsett grillkrydder og barbecuesaus og fres et par minutter til. Tilsett bønner og hakket tomat og la det hele småkoke i 5 minutter uten lokk. Smak til med salt og pepper.
  4. Varm tacotubs i ovnen som anvist på pakken.
  5. Fyll tacotubs med salat, barbecuebønner, strimlet flintstek, rømme og cheddar. Topp med litt friskpresset limesaft, finhakket vårløk og frisk koriander.
Hvis flintsteken er naturell, kan du gjerne marinere den i din favorittmarinade natten over. Du kan også gi den et strøk med en god glaze både før, under og etter grilling.
Snitt svoren på flintsteken, så den ikke vrir seg under grilling. Grill den på direkte varme i 2 minutter på hver side, og legg så på indirekte varme hvor den får steke ferdig. Det tar ca. 15 minutter, og du bør snu kjøttet flere ganger underveis i grillingen.
La kjøttet hvile før du skjærer det i strimler.
Fres løk og hvitløk i olivenolje til løken er blank og myk. Tilsett grillkrydder og barbecuesaus og fres et par minutter til. Tilsett bønner og hakket tomat og la det hele småkoke i 5 minutter uten lokk. Smak til med salt og pepper.