Grillet pølse med syltet rødløk

Oppskrift på en skikkelig grillpølse med smakfullt tilbehør. Grillet salsicciapølse servert med syltet rødløk, stekte poteter, ketchup og sennep er en sikker vinner!
Grillet pølse med syltet rødløk

Tid

Tidsforbruk 40 - 60 min

Ingredienser

Tips!

Om du vil spare litt tid får du nå også kjøpt MENYs egen ferdig syltet rødløk.

Slik gjør du

  1. Kok opp vann, eddik og sukker. La koke til sukkeret har løst seg opp. Skjær rødløken i tynne skiver. Legg skivet rødløk i et rent glass og hell over kokende lake. Sett på et tett lokk og la det avkjøle seg. Den syltede rødløken er ferdig etter et par timer, men blir enda bedre om den får stå i noen dager.
  2. Ha eplejuice, sort pepper og laurbærblad i en ildfast form og sett den på grillen. Legg pølsene i eplebadet og la de trekke til de er gjennomkokt. Grill deretter pølsene på direkte varme like før servering.
  3. Del potetene i båter og vend i rapsolje. Krydre med salt og pepper. Stek potetene i ovnen på 200 grader til potetene er møre. Dette tar ca. 30 minutter.
  4. Server de grillede pølsene med stekte poteter, syltet rødløk, ketchup og sennep.