Grillet pølse med syltet rødløk

Oppskrift på en skikkelig grillpølse med smakfullt tilbehør. Grillet Salsicciapølse servert med syltet rødløk, stekte poteter, ketchup og sennep er en sikker vinner!
Grillet pølse med syltet rødløk

Tid

Tidsforbruk 20 - 40 min

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Ha eplejuice, sort pepper og laurbærblad i en bakk og sett den på grillen. Legg nøkkelpølsene i eplebadet og la de trekke til de er gjennomkokt. Grill pølsene på direkte varme like før servering.
  2. Kok opp rødvinseddik og sukker. Kok til sukkeret er løst opp og hell eddiklaken over løkbåtene.
  3. Del potetene i båter og vend i rapsolje. Krydre med salt og pepper. Stek potetene i ovnen på 200 grader til potetene er møre. Dette tar ca 30 minutter.
  4. Servér de grillede pølsene med stekte poteter, syltet rødløk, ketchup og sennep.