Finn oppskrifter

Finn oppskrifter

Grillet pølse med syltet rødløk

Grillet pølse med syltet rødløk

Ingredienser

1 liter eplejuice
1 ts hel, sort pepper
2 stk laurbærblad
2 stk rå Salsiccia pølse fra Jacobs Utvalgte
4 dl rødvinseddik
1 dl sukker
2 stk rødløk i båter
600 g små poteter
4 ss rapsolje
salt
pepper
ketchup
sennep

Tidsforbruk

20 - 40 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Oppskrift på en skikkelig grillpølse med smakfullt tilbehør. Grillet Salsicciapølse servert med syltet rødløk, stekte poteter, ketchup og sennep er en sikker vinner!

  1. Ha eplejuice, sort pepper og laurbærblad i en bakk og sett den på grillen. Legg nøkkelpølsene i eplebadet og la de trekke til de er gjennomkokt. Grill pølsene på direkte varme like før servering.
  2. Kok opp rødvinseddik og sukker. Kok til sukkeret er løst opp og hell eddiklaken over løkbåtene.
  3. Del potetene i båter og vend i rapsolje. Krydre med salt og pepper. Stek potetene i ovnen på 200 grader til potetene er møre. Dette tar ca 30 minutter.
  4. Servér de grillede pølsene med stekte poteter, syltet rødløk, ketchup og sennep.