Indrefilet surret i spekeskinke

Indrefilet surret i spekeskinke

Ingredienser

800 g indrefilet av svin
0,5 ts pepper
8 skive spekeskinke
2 ss olje

Tidsforbruk

40 - 60 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Indrefilet av svin er godt i seg selv, men surret i spekeskinke blir den ekstra god. Lag den når du vil ha det lille ekstra!

  1. 1. Gni svinefileten inn med pepper.
  2. 2. Pakk fileten inn i skinkeskivene og bind hyssing rundt med jevne mellomrom.
  3. 3. Pensle fileten med olje og legg den over i en ildfast form.
  4. 4. Stikk et steketermometer i den tykkeste delen av fileten og stek på 125 °C til termometeret viser ca. 70 °C. Sjekk termometeret etter 20 minutter.
  5. PSST:
  6. Denne oppskriften egner seg også veldig godt til grilling. Grill fileten i 15-20 minutter. Snu ofte.
  7. Serveres med stekte potetbåter og ratatouille.

Oppskrift fra