Innbakt svinefilet med soltørkede tomater

Innbakt svinefilet med soltørkede tomater

Ingredienser

800 g indrefilet av svin
0,5 ts pepper
10 stk. soltørkede tomater
1 potte frisk basilikum
8 skive spekeskinke
2 ss olje

Tidsforbruk

20 - 40 min

Vanskelighetsgrad

Lett

Svin indrefilet er både magert, godt og mild på smak. Soltørkede tomater har en sterk smak og er ypperlig som smakstilsetning, og er sammen med basilikum med på å gjøre måltidet mer spennende og smakfullt.

  1. 1. Gni svinefileten inn med pepper. Hakk opp soltørkede tomater og basilikum. Legg spekeskinkeskivene ved siden av hverandre på fjøla, legg på soltørkede tomater og basilikum. Legg på indrefileten og snurr spekeskinkeskivene rundt fileten.
  2. 2. Pensle fileten med olje og legg den på grillen. Brun filetene raskt over glørne og flytt dem deretter til en del av grillen hvor det ikke er kull. Legg over lokk.
  3. 3. Skjær fileten i to cm tykke skiver.
  4. Server med potetsalat med kesam.

Oppskrift fra