Medaljonger på grønnsakseng

Medaljonger på grønnsakseng

Ingredienser

800 g indrefilet av svin
2 ss margarin
1 ts salt
0,5 ts pepper
200 g frisk spinat
250 g frisk sjampinjong
2 stk løk
2 stk gulrot
2 ss margarin

Tidsforbruk

20 - 40 min

Vanskelighetsgrad

<p> Spinat er en grønnsak som opprinnelig kommer fra Iran. I dag blir den også dyrket i Europa. Grønne grønnsaker inneholder mye C-vitamin og jern. En sunn, rask og god rett. </p>

  1. 1. Vask spinaten godt og ta vekk de grove stilkene. Skjær soppen i skiver, løken i båter og gulrøttene i staver.
  2. 2. Skjær kjøttet i ca. 2 1/2 cm tykke skiver. Ha på salt og pepper. Brun dem på sterk varm, etterstek på svakere varme i 1-2 minutter. Legg dem tilside.
  3. 3. Fres grønnsakene i litt margarin/olje og legg kjøttet over.
  4. Server med poteter og sjysaus.

Oppskrift fra