Indrefilet av svin med bønnesalat

Saftig svinefilet med syltet rødløk, aioli og bønne- og bulgursalat er en enkel og god hverdagsmiddag som går raskt. Denne retten tilbereder du enkelt på under 20 minutter og passer perfekt for varme sommerdager hvor du ikke har lyst til å bruke mye tid på kjøkkenet. Stek svinefileten i stekepanna eller grill den ute på grillen.
Ukens Middag Ukens Middag Ukens Middag
Indrefilet av svin med bønnesalat

Tid

Tidsforbruk Under 20 min

Ingredienser

Tips!

Ha gjerne noen skiver rød chili i stekepannen sammen med svinefileten for ekstra smak.

Slik gjør du

  1. Skjær svinefileten i fingertykke skiver. Krydre skivene med salt og pepper og stek dem i litt rapsolje i en stekepanne til de er gylne på begge sider og gjennomstekte. Dette tar ca. 3 minutter på hver side.
  2. Server svinefileten sammen med bønne- og bulgursalat, aioli og syltet rødløk.